Uw klacht, mijn zorg!

Aanmelding

U kunt zich per mail of telefonisch aanmelden. Nadat u zich heeft aangemeld wordt op zo kort mogelijk termijn een eerste afspraak gemaakt voor een intake gesprek. Ik ben niet altijd in de gelegenheid om de telefoon direct aan te nemen, spreekt u dan het antwoordapparaat in en ik bel u zo spoedig mogelijk terug.
Voor de eerste afspraak neemt u een geldig legitimatie bewijs mee, en eventueel een eigen handdoek (voor uw eigen hygiëne).

Afmelding

Indien u een afspraak wilt afzeggen dient u dit ten minste 24 uur van te voren te doen. Anders moet ik de behandeling bij u in rekening brengen.

Anamnese

Ik breng uw hulpvraag in kaart, gekoppeld aan de voorgeschiedenis en de factoren die van belang zijn bij het ontstaan en eventueel in stand houden van het probleem en/of die het probleem compliceren.

Behandeling

Het uitvoeren van het in samenspraak met u goedgekeurde behandelplan.
Voor een behandeling reserveer ik 45 tot 60 minuten voor een APS behandeling, voor fysiotherapie 30 minuten en voor oedeem therapie 45 minuten. Vooraf aan elke behandeling evalueer ik de status.

Behandelplan

Het behandelplan wordt met u besproken en in het EPD vastgelegd, en later indien nodig aangepast.

Bereikbaarheid

De praktijk is uitstekend bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor de deur.
Vanaf de bushalte Koninginnelaan is het ongeveer 3 minuten lopen. Via de Parnassialaan en de Gentiaan komt u in de Helmstaat. De buslijnen 102 en 106 stoppen bij deze halte.

Intake en screening

Het intakegesprek, inclusief 1e behandeling, duurt 60 tot 90 minuten voor een APS behandeling en 30 tot 45 minuten voor een fysiotherapie of oedeem behandeling. Uw gegevens worden verwerkt in het EPD (Elektronisch patiëntendossier) en de klacht(en) worden besproken, daarna zal ik een persoonlijk behandelschema opstellen.

Onderzoek

Bij fysio- en oedeemtherapie wordt voorafgaand aan de behandeling een lichamelijk onderzoek verricht om een behandelplan op te stellen en om tot behandelen over te gaan.

Rapportage

Elke behandeling begint met de vraag welk effect de vorige behandeling heeft gehad. Op basis daarvan zal de behandeling voortgezet of aangepast worden. Uw gegevens worden in het EPD bewaard en met uw akkoord wordt de behandelend arts schriftelijk op de hoogte gehouden.

Openingstijden

Maandag 08.30 - 17.00
Dinsdag 08.30 - 21.00
Woensdag  Gesloten
Donderdag  08.30 21.00
Vrijdag 08.30 - 11.30
14.00 - 17.00
Zaterdag 09.00 - 12.00
Zondag Gesloten

 


Kunt u niet terecht op één van de genoemde tijden/dagen, belt u gerust voor een mogelijke andere tijd/dag

De behandelingen vinden alleen plaats volgens afspraak.

Contactinformatie

Praktijk Charlotte Voorne-Putten
Helmstraat 7
3222 XJ - Hellevoetsluis


  0181 - 750 716
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

KvK: 5762804
BIG registratienummer: 39038041304
BVAT: 405 - o.a. aangesloten bij de klachtenregeling via de SCAG (voor wat betreft de APS via de BVAT) per 01-01-2020

KRF NL
IOF
KNGF (o.a. aangesloten bij de klachtenregeling)
MLDV

  Routebeschrijving

© 2024 Praktijk Charlotte |Privacy Policy | Webdesign : Internetbureau Akire